per pagina
    1 - 24 van 36 resultaten
  • 1
  • 2

Vaderdag
Vaderdag is een speciale dag die wordt gevierd om de vaders en vaderfiguren in ons leven te laten zien hoeveel we om ze geven en we ze waarderen. Het is een hele fijne en leuke gelegenheid om onze vaders te laten zien hoeveel ze voor ons betekenen. Vaders zijn vaak de rots in ons leven, degenen die ons steunen, begeleiden en inspireren naast mama’s natuurlijk.

Cadeau's voor Vaderdag
Er zijn zoveel leuke manieren om je vader, bonusvader te vertellen dat je hem waardeert, om hem geeft en dat hij veel voor je betekent. Zo hebben we dit jaar veel unieke en bijzonder leuke producten! Bieropeners, deze doen het altijd erg goed bij de vaders die wel van een biertje houden! Van grote bieropeners waarbij je de flesjes gezellig erin kan zetten en dan cadeau kan geven of kleinere openers die je met de hand kan gebruiken en tevens bijvoorbeeld als onderzetter. Ook erg leuk en handig! 

Ook hebben we hele leuke cadeautjes voor als het bijvoorbeeld zijn aller eerste Vaderdag is. Dit is toch altijd net even extra bijzonder. Ook daar hebben we een hele leukse cadeautip voor. Bekijk de cadeautios voor 1e Vaderdag hier.

Een fotoplankje is ook altijd erg leuk om te geven, het is doormiddel van de foto net even extra persoonlijk. Een fotoplankje voor Vaderdag is daarom een echte cadeau tip! Er staan in de Vaderdag collectie een paar verschillende fotoplankjes online van verschillende formaten. Naast de persoonlijke foto is het ook nog eens ontzettend leuk dat op het plankje tekst gegraveerd wordt. Hierdoor is het fotoplankje helemaal uniek en op maat gemaakt voor jouw vader of opa.

Grappige cadeau's hebben we natuurlijk ook! Deze kunnen eigenlijk niet ontbreken in de Vaderdag collectie. Het is altijd zo lastig om voor vaderdag een leuk en origineel cadeau te bedenken. Daarom doet een leuk en grappig cadeau het altijd erg goed! Papa zal erg enthousiast zijn en het gegeven cadeau krijgt dan natuurlijk ook een heel mooi plaatsje in huis of bijvoorbeeld kantoor.

Dan hebben we natuurlijk ook een cadeau top 10!
1. Op nummer 1 staat toch wel dit hele leuke bordje voor Vaderdag! Leuk om te geven als het bijvoorbeeld een 1e Vaderdag is maar ook ontzettend leuk als je meerdere kindjes hebt. Omdat het bordje helemaal voor jou op maat wordt gemaakt doormiddel van een eigen tekst op de achterkant en ook nog eens een tekstregel op de voorkant van de houder wordt dit echt een leuk en uniek cadeau voor papa!

2. Op nummer 2 staat deze super leuke rolmaat! Op het houten plaatje wordt een tekst gegraveerd zodat deze helemaal gepersonaliseerd is voor papa of opa. Deze leuke rolmaat is ideaal om cadeau te geven omdat de kans heel groot is dat deze ook gewoon gebruikt gaat worden. En wat is er nou leuker dan een cadeau waar papa of opa ook echt iets aan heeft!

3. Op nummer 3 staat deze hele leuke waterpas met opener aan de achterzijde! Ook dit leuke Vaderdag cadeau is een schot in de roos als papa of opa wel van een biertje houd. Ook hierbij kan de tekst weer worden aangepast waardoor het nog leuker wordt om dit cadeau te geven én natuurlijk om te krijgen.

4. Op nummer 4 staat deze geweldige grote bieropener! Houd jouw vader wel van een biertje? Dan is dit echt een top cadeau! Het leuke ervan is ook dat in het bakje 2 bierflesjes passen, zet hier de favoriete biertjes van je vader in en pak hem in met doorzichtige folie. Zo heb je een heel tof, compleet cadeau! 

5. Op nummer 5 staat dit te leuke fotoplankje! Foto's doen het altijd goed om cadeau te geven. En al helemaal met een leuke tekst erbij. Dat maakt het cadeau pas echt persoonlijk en op deze manier súper leuk om te geven maar ook om te krijgen!

6. Op nummer 6 hebben we deze hele leuke borrelplank! Een borrelplank is en blijft altijd een erg leuk cadeau voor Vaderdag. Je kan ervoor kiezen om de plank rijkelijk te vullen met bijvoorbeeld lekkere nootjes, kazen, worst etc. Of misschien met een leuke kaart erbij. Pak de plank gezellig in en klaar is je fantastische cadeau!

7. Op nummer 7 staat deze hele leuke kleine opener dat tevens gebruikt kan worden als onderzetter! Dat is nog eens erg handig! Pak de opener in bij een bierpakketje en op deze manier heb je een ontzettend leuk cadeau helemaal zelf samen gesteld voor papa of opa.

8. Op nummer 8 staat dit grappige cadeau. Dit is gewoon een heel leuk en grappig cadeautje dat je eigenlijk geeft als gekheidje. Leuk voor erbij, papa kan dat vast en zeker waarderen. En mama al helemaal haha ;)

9. Op nummer 9 hebben we dit té gekke bord gemaakt van sloopthout. Dit zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Met de handjes van de kinderen en papa's hand erop wordt dit echt een uniek cadeau omdat het ook nog eens te personaliseren is met namen en met een tekstregel onderaan. Ook een echte aanrader dus!

10. Op nummer 10 staat deze leren sleutelhanger. Een sleutelhanger is altijd erg leuk om cadeau te geven voor Vaderdag omdat deze ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Papa's en opa's vinden het ontzettend leuk om hun trots aan de sleutelbos te hebben hangen! 

 

 

© 2016 - 2024 Jouw kadowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel