Tassen
Tassen zijn onmisbare accessoires die niet alleen functioneel zijn, maar ook een belangrijk onderdeel van onze stijl en persoonlijkheid vormen. Je kan ook gewoon niet genoeg tassen hebben. In de webshop staan een aantal verschillende shoppers. 

Deze handige tassen zijn leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld moederdag. Ze zijn makkelijk om mee te nemen en ideaal voor bijvoorbeeld, de boodschappen, als strandtas of als de kids uit logeren gaan. Kortom een leuk cadeau waar je ook echt iets aan hebt! 

Waarom geef je een tas cadeau?
Je kan een tas cadeau geven omdat het iets is wat ook zeker gebruikt gaat worden. Een cadeau waar ze ook echt iets hebben en daardoor is het extra leuk om te geven. Er staan in de webshop tassen met diverse teksten die gaan over mama en oma.

Waarom een tas multifunctioneel is
Deze shoppers zijn ideaal om overal mee naar toe te nemen. De katoenen tassen kan je heel gemakkelijk opvouwen als een klein pakketje en passen dus ook handig in je handtas. De Jute shoppers zijn ook gemakkelijk op te vouwen zodat je ze makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Zo kan je de tassen gebruiken als je boodschappen gaat doen, op visite gaat en je wilt bijvoorbeeld speelgoed van de kinderen meenemen. Als de kinderen uit logeren gaan of zelfs als strandtas zijn ze ideaal!

© 2016 - 2024 Jouw kadowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel