per pagina
    1 - 24 van 32 resultaten
  • 1
  • 2

Moederdag
Moederdag, de dag om jouw moeder, bonusmoeder, stiefmoeder, oma extra in het zonnetje te zetten. Het is een dag waarop we ze kunnen bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan (doen) en waarop we kunnen laten zien hoeveel we om hen geven. Dit kun je doen door een leuk cadeautje te geven, hiermee wordt het gebaar nog leuker. Tevens heb je meteen een reden om gezellig langs te gaan bij je dierbaren.

Waarom zetten we eigenlijk onze dierbaren in het zonnetje?
Dit doen we omdat we om ze geven. Vaak is het zo dat ze ontzettend veel voor ons betekenen, of juist veel voor ons gedaan hebben of juist nog steeds doen. Natuurlijk hoef je dat niet niet alleen tijdens Moederdag te doen, maar is het ook belangrijk om regelmatig aan je moeder, bonusmoeder, stiefmoeder, oma te laten zien dat ze gewaardeert worden. 

Wat is leuk om te geven?
In de webshop staan verschillende leuke cadeau’s die je kan geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bloemenvaasjes, tassen, lieve cadeau’s met lieve woorden, waxinelichthouders, borrelplanken. Maar ook geboortebordjes zijn erg leuk om te geven! Kortom er staan diverse leuke producten online om voor jouw dierbaren een passend cadeau te vinden! En weet je wat nou zo tof is? Dat bijna ieder product wel gepersonaliseerd kan worden. Op deze manier heb je altijd een uniek, origineel en persoonlijk cadeau!

Opzoek naar een uniek en persoonlijk cadeau?
Ben je opzoek naar een uniek cadeau met een persoonlijke tekst? Of heb je iets gezien maar zou je daar graag wat aanpassingen aan willen hebben? Of heb je misschien gewoon een andere vraag? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met me opnemen en kunnen we samen kijken wat er allemaal mogenlijk is. 

 

© 2016 - 2024 Jouw kadowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel