BESTELLEN
Dit is per product verschillend, bij sommige hoeft u alleen uw polsmaat in te vullen en bij andere sieraden zijn er meer opties die u kunt invullen. Bij de omschrijving van het product staat een kopje met uitleg, hierin wordt uitgelegd welke stappen ingevuld kunnen/moeten worden voordat u verder kunt met bestellen.

Als u alles heeft ingevuld drukt u op het knopje bestellen, dan ziet u rechtsboven in uw scherm dat het product is toegevoegd aan het winkelkarretje. Als u klaar bent met winkelen klinkt u op het winkelkarretje. Hier kunt u nog kiezen om een kortingsbon(code) en/of een cadeaubon in te leveren als u die heeft. 

Daarna klikt u op het knopje afrekenen, u kunt kiezen voor nieuwe klant  en dan meteen afrekenen of eerst een account maken. Als u een terugkerende klant bent kunt u daar inloggen met de gegevens van uw account.

Als u kiest voor direct afrekenen kunt u meteen al uw gegevens invullen. Als al uw gegevens juist zijn klikt u op verder en krijgt u de verzendkosten te zien. Als u weer op verder klikt staat hier de betaalmethoden met daaronder dat er nog opmerkingen aan de bestelling kunnen worden toegevoegd, en daaronder staat het vakje dat u aan klikt om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Daarna klikt u weer op verder en krijgt u een overzicht met de bestelde producten, rechts onderin kunt u een keuze uit uw bank maken. Vervolgens klikt u op bevestig bestelling en kunt u gaan betalen.

 

BETALEN
U kunt betalen met de meest voorkomende, veilige en universele geaccepteerde betaalmethoden zoals iDeal. Wij streven altijd naar de meest beveiligde servers, gebruiken bekende payment providers en houden alles zo actueel als mogelijk om uw gegevens veilig te houden.

 

VERZENDEN
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis. 

Deze kosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten (geen pakketpost). Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant en heeft geen track&trace code. Als u het pakketje aangetekend en/of verzekerd wilt laten verzenden, kun je dat aangeven bij de afronding (checkout) van je bestelling. De kosten hiervoor zijn €7,95. Ook Deze kosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten (geen pakketpost).

 

LEVERTIJD
Als uw bestelling en betaling bij ons binnen is kunt u uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen verwachten. 

LET OP: Werkdagen, dit betekend van maandag t/m vrijdag.

 

RETOURNEREN 
Als u iets retour wilt sturen neem dan eerst even contact met ons op. Lees hiervoor wel even de algemene voorwaarden.

 

PROBLEMEN & VRAGEN
​Wij doen ons uiterste best om alle sieraden zo zorgvuldig en netjes mogelijk te maken. Ook bij ons kan er af en toe wat mis gaan. Is dit het geval? Laat het ons dan even weten, we komen vast tot een oplossing! Neem in dit geval even contact met ons op.

© 2016 - 2024 Jouw kadowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel