• Pepernotenzakje met naam
  Pepernotenzakje met naam

  Pepernoten bewaarzakjes zijn super leuk om voor de kids te hebben voor bijvoorbeeld tijdens de intocht van sinterklaas. Met ieder een eigen zakje met naam maakt dit het nóg leuker om peperootjes in te bewaren.

  € 4,95
 • Pepernoten bewaren in zakje met naam
  Pepernoten bewaren in zakje met naam

  Hoe leuk zijn deze pepernoot bewaarzakjes met naam. Op deze manier kunnen de kids al het gekregen lekkers helemaal in stijl bewaren. Wat zullen ze trots met hun zakje tijdens de intocht aan de kant staan.

  € 4,95
 • Pepernoten zakje met naam en piet
  Pepernoten zakje met naam en piet

  Bestel nu deze te leuke pepernoot bewaarzakjes met naam voor de kids. Wat zullen ze trots met het zakje staan tijdens bijvoorbeeld de intocht.

  € 4,95
 • Pepernoten zakje met naam
  Pepernoten zakje met naam

  Met deze ontzettend leuke pernoten zakjes kan jou kindje alle lekkernijen erin bewaren. Het is ook nog eens ontzettend leuk om meen te nemen tijdens de optocht! Want hoe leuk is het als piet ineens weet hoe jouw kindje heet?

  € 4,95
 • Pepernoten zakje gepersonaliseerd met naam
  Pepernoten zakje gepersonaliseerd met naam

  Een pepernoten zakje helemaal gepersonaliseerd met naam van je kindje is ontzettend leuk om te hebben zodat ze daar alle lekkernijen in kunnen bewaren. Ook super leuk voor tijdens te optocht!

  € 4,95

Sinterklaas
Ieder jaar komt er een magische tijd aan in Nederland en België. Het is de tijd van Sinterklaas, een feest dat gekenmerkt wordt door traditie, gezelligheid en natuurlijk, prachtige decoraties .

In de weken voorafgaand aan zijn aankomst, begint de voorbereiding op dit feestelijke evenement, en dat betekent dat huizen, scholen, winkels volop versiert worden maar ook volop decoraties te koop aan bieden. De pepernoten en chocoladeletters liggen dan ook steeds eerder in de winkels.

De meest opvallende Sinterklaas decoratie is ongetwijfeld de afbeelding van Sinterklaas zelf, een vriendelijke oude man met een witte baard, rode mijter en een rode mantel.Kinderen maken graag tekeningen en knutselwerkjes van Sinterklaas, zijn paard Amerigo en zijn knechten, de Pieten. Helemaal als ze hun schoentje zetten, daar doen kinderen vaak extra hun best voor en is altijd heel aandoenlijk om te zien.

Maar de decoraties gaan verder dan alleen afbeeldingen. Huizen worden versierd met Sinterklaasverlichting in de vorm van mijters, stafjes en paardjes. In winkels vind je schappen vol met Sinterklaasdecoraties, zoals pepernoten, chocoladeletters en speculaaspoppen, die de sfeer van het feest versterken.

Langs de route van de intocht zie je enthousiaste mensen staan, van jong tot oud. Er worden Sinterklaasliedjes gezongen om de Sint en zijn Pieten welkom te heten. Ook de pepernootzakjes zijn ontzettend populair bij de kinderen, want het is ook super leuk om een eigen zakje te hebben waar je de gekregen pepernootjes in kan bewaren!

 

 

© 2016 - 2023 Jouw kadowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel