Steigerhout borrelplank | EIGEN TEKST/ONTWERP

Vorige Artikel 8 van 8
€ 21,95 (inclusief btw)

Steigerhout borrelplank | EIGEN TEKST/ONTWERP 

Borrelplank, hapjesplank, serveerplank, kaasplank, tapasplank noem het maar op. Je kan met deze leuke planken van steigerhout zoveel leuke kanten op. Een leuke kado tip voor alle aanstaande Abrahams en Sarah's! Heel leuk om deze mijlpaal op deze manier vast te leggen. 

-De borrelplank is behandeld en je kan er meteen je lekkere hapjes op leggen. Naderhand kan je de plank gemakkelijk met een druppeltje afwasmiddel en een vochtige doek schoonmaken.

EIGEN TEKST/ONTWERP: Heb jij zelf een leuke tekst die je graag op de borrelplank wilt laten zetten? Dat kan! Geef de tekst die je erop zou willen door bij het kopje Eigen tekst. (Dit mag je uiteraard ook mailen) Ik stuur je aan de hand van je bestelling wat ontwerpjes door, ben je helemaal aan uit welk ontwerp het gaat worden dan ga ik aan de slag met de borrelplank. 

Afmetingen: circa 60 x 19,5 cm.
Kleur opdruk: Metallic antraciet

*Extra mogenlijkheden
Mocht je  interesse hebben in een andere kleur opdruk of andere  tekst kun je dit bij eventuele opmerkingen plaatsen. Maar ik raad je ook aan dit nog even te mailen voor de zekerheid nadat je bestelling is afgerond met je naam en het ordernummer.

info@jouwkadowinkel.nl

© 2016 - 2021 Jouw kadowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel